Söker ni återförsäljare?

Westerkaela AB är placerat i mitten av Sverige i närheten av Östersund. Det är mindre än 30 min till flygplatsen Åre/Östersund från vilken vi snabbt kan ta oss till Arlanda och vidare mer eller mindre obegränsat. Orter på medelavstånd når vi enklast via tåg eller bil beroende vad som passar bäst.

Som återförsäljare

Vid våra kundbesök arbetar vi med ett systematiskt säljarbete där konceptet har provats fram och hela tiden står under utveckling. Vi är alltid inlästa på den aktuella kunden innan besöket sker. Vi kontaktar kunden via telefon men arbetar ej med klassisk telefonförsäljning.

Vi har en stor lagerlokal för produkter som ej är känsliga för att vara placerade i kyla. Ifall produkten kräver inomhusklimat så kan detta också ordnas men det är mer begränsande för produktens storlek.

Det är fördelaktigt om er produkt behöver monteras eller på annat sätt justeras innan leverans till slutkund. Vi erbjuder då bra uppvärmda verkstadslokaler för att utföra detta. Därmed ökar förädlingsgraden av produkten.

Vid all försäljning tillämpar vi en strikt affärsmässighet för att säkerställa att både kunder och leverantörer blir nöjda. Om affären ej bedöms som trovärdig kommer vi ej att utföra den.

Tveka inte att kontakta oss vid intresse!